Iurispedia:Creare cont

De la iurispedia
Salt la: navigare, căutare
Notă: nu aveţi nevoie de un cont decât dacă doriţi să comentaţi sau să modificaţi enciclopedia.
Utilizatorii neautentificaţi pot consulta absolut toate paginile enciclopediei, exact ca şi utilizatorii care şi-au creat conturi.
Pentru a limita numărul de conturi create în mod abuziv, am decis să condiţionăm crearea conturilor noi pe baza numărului de telefon. Mecanismul este simplu: pentru a vă crea un cont, începeţi prin a introduce un număr de telefon mobil în caseta de dedesubt şi apăsaţi pe butonul de trimitere a mesajului SMS. Odată ce numărul de telefon este validat (în pasul următor), numărul este stocat într-o listă anonimă şi vi se permite să vă creaţi un cont.

Numărul de telefon nu este asociat în niciun fel contului pe care îl creaţi, nu este dezvăluit niciunui terţ şi nu va fi folosit niciodată pentru a vă contacta — îl stocăm numai pentru a verifica dacă a fost deja utilizat sau nu pentru crearea unui cont (numerele deja utilizate nu pot fi folosite din nou pentru a crea alte conturi — politica permite un singur cont per număr de telefon).

Dacă aţi primit deja un cod de validare pe care încă nu l-aţi folosit, introduceţi dedesubt numărul de telefon la care aţi primit codul, apăsaţi pe buton şi introduceţi apoi codul pe care îl aveţi.
Pentru această funcţionalitate aveţi nevoie de JavaScript!
Unelte personale
Spații de nume
Variante
Acțiuni
Navigare
Trusa de unelte