Iurispedia:Politica de confidențialitate

De la iurispedia
Salt la: navigare, căutare

Administratorii saitului iurispedia.ro nu vor pune în mod voluntar la dispoziţia niciunui terţ nicio informaţie confidenţială despre dumneavoastră sau contul dumneavoastră. Prin informaţie confidenţială înţelegem adresa IP de la care vă conectaţi, adresa e-mail sau numărul dumneavoastră de telefon. În plus, numărul de telefon pe care îl utilizaţi pentru înregistrare nu este asociat în niciun fel contului dumneavoastră de redactor şi nu va fi folosit niciodată pentru a vă contacta în niciun fel.

Pe de altă parte, administratorii saitului îşi rezervă dreptul de a monitoriza şi de a corela adresele IP de la care vă conectaţi, cât şi alte informaţii tehnice conexe pe care navigatorul dumneavoastră web le trimite către server, în vederea prevenirii abuzurilor.

În plus, vă rugăm să reţineţi că operatorul şi administratorii saitului îşi declină orice răspundere pentru orice situaţie în care datele dumneavoastră confidenţiale sunt obţinute fără voia lor de către terţi. De exemplu operatorul saitului poate fi obligat să pună la dispoziţia autorităţilor orice informaţii pe care le are la dispoziţie despre contul şi/sau contribuţiile oricăruia dintre redactori; de asemenea, este oricând posibil ca, în pofida eforturilor noastre, securitatea serverului pe care rulează acest sait să fie compromisă, caz în care se poate ca datele dumneavoastră confidenţiale să fie obţinute de către terţi.

Numele de utilizator pe care alegeţi să îl folosiţi, precum şi numele dumneavoastră real (în măsura în care este altul decât numele de utilizator şi decideţi să îl completaţi) sunt considerate informaţii publice şi nu fac obiectul acestei politici.

Unelte personale
Spații de nume
Variante
Acțiuni
Navigare
Trusa de unelte